Äpplen på båtmässan väckte intresse för Hyppeln

På årets båtmässa stod som vanligt representanter från Hyppelns gästhamn flera dagar i Öckerö kommuns gästhamnars monter. Antalet besökare på mässan var som vanligt många och intresset för montern upplevdes som stort.

Hyppeln gjorde i år en egen satsning för att väcka extra intresse hos båtfolket att besöka vår fina ö. Det trycktes upp klistermärken som sedan sattes på äpplen och päron. Detta upplevdes av publiken som ett nytt och nyttigt alternativ till godis – Hyppeln var de enda på mässan som bjöd på frukt. Klistermärket satte sedan de besökande på jackan så att de fortsatte att göra reklam resten av mässdagen.

Erbjudande av frukt var också ett fantastiskt sätt att ta kontakt med folk som annars bara hade passerat montern. Antalet gästnätter i hamnen beror till stor del på vädret men vi hoppas att intresset har väckts och att några av de som vanligtvis passerar vår ö och i stället går till våra grannöar, kommer och njuter av vår fantastiska ö!