Nu är vi igång! Ica-butiken på Hyppeln har öppnat för sommaren

Ica-butiken på Hyppeln hade premiär helgen 25-27 maj. Från 1 juni är den öppen alla dagar fram till 26 augusti. Det är handlaren Håkan Järnebratt som redan driver Ica Supermarket Hönö, som är den som har startat upp Ica-butiken på Hyppeln. Vi hade ett samtal med honom för att höra lite om vad vi kan förvänta oss av Ica-butiken på Hyppeln denna sommaren.

Det kommer att finnas något av allt, säger Håkan. Varusortimentet är baserat på erfarenheter på vad som säljs mest av i butiken på Hönö, men vi tar också inspel på ändringar om vi skulle ha missat något.

Vi har fokuserat på vilket behov av varor de olika kundgrupperna har, som badgäster, båtgäster, sommarboende och fastboende. Vi har försökt att hitta den gyllene medelvägen på sortimentet, men har också tagit in nischade produkter som till ex. färdiga sallader och mackor till dagsbesökande, grillmat + grillkol till båtgästerna. Vi ska också alltid se till att vi har alla basvaror hemma så att sommar- och fastboende kan lita på att detta finns hemma när de behöver det.

Det är viktigt för mig att butiken är tillgänglig för kunderna när de har behov av den. Jag har seglat mycket på Bohuskusten och har irriterat mig på att butiken har varit stängt när jag kommer i hamn efter dagens seglats vid 17-tiden, eller inte har öppnat före jag drar vidare vid 9-tiden nästa dag. Det ger en dålig kundupplevelse, – så blir det 08-20 här på Hyppeln! Jag vill också att öppettiderna ska vara lätta att komma ihåg, och som man vet gäller till envar tid. Så det blir 08-20 varje dag, hela sommaren och inga ändringar på öppettider längs vägen. Väl, det blir en dag som blir lite annorlunda, som är Midsommarafton, då är öppettiderna 08-16. Men det tror jag Hyppelborna och -gäster klarar att komma ihåg.

Leverans av matkassar till Hyppeln fortsätter som vanligt. Från 11 juni är det leverans av matkassar till butiken på måndag, onsdag och fredag. Kassar kan hämtas från lunch (kl 13) och när som helst fram till butiken stänger (kl 20). Och kom ihåg att ALLA kan handla och hämta upp matkassar på Hyppeln, också båtgäster. Handla via Ica nätbutiken kvällen före, kasta loss från hemmahamnen och sätt kurs mot Hyppeln där ni hämtar ut dina varor! Ni sparar flera dyrbara soltimmar på det!

Utlämning av postpaket vill följa öppettiderna, med andra ord kom när det passar dig mellan 08-20.

Och ja, det kommer att vara nybakad bröd i butiken kl. 08, varje dag!

Varmt välkomna önskar Håkan med personal!

Öppettider

08-20 alla dagar mellan 1 juni – 26 augusti (Midsommarafton 08-16)