Akvarell- och smyckeutställning i mysig sjöbod i Hyppelns hamn

Leif Plasidius, åretruntboende och Bea Lijic, sommarboende på Hyppeln, ställer tillsammans ut sina verk i en mysig sjöbod i Hyppelns hamn varje dag under hela sommaren. Varmt välkomna!

Bea Lijics kollektion “Ruff” är designade med både kärlek och omtanke. Smyckena är handgjorda och materialet som använts är av aluminium och läder. I kollektionen finns det halsband, ringar och armband för herr, dam och även barn. Det finns endast ett ex av varje, Beas motto är – det är inte bara du som är unik – utan även ditt smycke!

Leif Plasidius har i hela sitt vuxna liv jobbat med grafisk form och har haft akvarellmåleri som sitt stora intresse. Som åretruntare på Hyppeln har han upplevt havet i alla dess skiftningar. Därför har det blivit mycket stormande hav och klippor, men även blomstilleben samt bilder från Toscana och Kreta.

Öppettiderna kan variera beroende på väder & vind men Bea och Leif kan alltid nås per telefon och öppna när som helst vid önskemål.
Bea: 072-188 97 08, Leif: 070-386 08 52.

Varmt välkomna att titta in hälsar Bea och Leif.