Ny handlare för sommarbutik på Hyppeln

Ett avtal har träffats med Leila och Abtim Paparisabeth som ser fram emot att driva sommarbutik hos oss. De kommer att öppna så smått den 3 maj för att sedermera under högsäsong ha öppet varje dag.

Paret har stor erfarenhet av sommarbutik och det sortiment som efterfrågas i en sådan. De har meddelat att de dessutom är lyhörd för de önskemål som uppkommer efterhand.

Vi är mycket nöjda med att ha kunnat nå denna lösning och hälsar paret välkomna till oss.

Post och pakethanteringen kommer att pågå oförändrat tills annat meddelas. En nyhet där är att inom kort så kommer även paket från DHL och Schenker att distribueras till Hyppeln, kan ju vara skönt att slippa åka till Hönötappen för att hämta paket.

Har du frågor runt butiken, så tveka inte att kontakta styrelsen i Hyppeln Livsmedelsbutik AB. Skicka en mail till butiken@hyppeln.com.

Kommande nytt koncept på affären

I vintras har det arbetades med att ta fram ett nytt koncept på affärsverksamheten på ön. Hyppelns Livsmedelsbutik AB har fått som mandat att etablera en affär på ön som kan ge öns fastboende och säsongboende samt öns gäster ett serviceerbjudande året om i den form och koncept som efterfrågas samt hållbar för en långsiktig drift. 

Konceptet ”Nytt Servicepunkt: Hyppeln Lanthandel med livsmedelsbutik, café, bibliotek, postpaket och InfoPoint” är nu beskrivits klart, och ansökan om stöd för genomföring är skickad.  

Målet är att ha detta klart innan årsskiftet 2019/2020. 

Läs mer om det nya affärskonceptet här