Leverans av matkassar till Hyppeln – start fredag 27 sept!

Ica Nära Alexius Livs kommer nu prova på att börja leverera matkassar till Hyppeln en dag i veckan, fredagar. Startar nu fredag 27 september!

Alla andra dagar blir det leverans på färjan till avtalad dag och tidpunkt med kund, som Ica Alexius redan gjort sedan tidigare. Fraktkostnaden är som tidigare 70kr. 

Gå in på Ica Nära Alexius Livs sin nätbutik och ange ”Leverans Hyppelns Affärslokal” i meddelande till butiken när du går till kassan i nätbutiken.

Ange ”Leverans Hyppelns Affärslokal” i meddelande till butiken när du går till kassan i nätbutiken.

På fredagar ställs matkassarna in i kyl/frys/hyllor i mottagningsrummet i affären, ingång från lastbryggan. Ica Alexius ställer in kassarna i kyl/frys/hyllor och varje kund får ansvara för att hämta sin kasse. Matkassarna kommer inte tas emot av personal och kommer inte lämnas ut av personal.

Mottagningsrummet kommer hållas öppet för hämtning av matkassor från fredag kl 12.00 till lördag förmiddag (återkommer snart med exakt tidpunkt).

Kyl och frys stängs av via timer på lördag för att hålla nere strömkostnaden, så det är viktigt att matkassor hämtas innan lördag förmiddag.

Leveranserna packas primärt i matkassar i papper/plast för att få plats inne i kyl/frys/hyllor. Bananlådor tar tyvärr för mycket plats så därför ber Hyppelns Livsmedelsbutik AB att bananlådor undviks på fredagsleveranser.

Vi hoppas på att denna lösningen blir bra för alla och att vi på sikt kan utveckla om behovet finns. Ju mer drift- och personalkostnader vi kan hålla nere ju större blir utvecklingsmöjligheterna.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta butiken@hyppeln.com 

//Hyppelns Livsmedelsbutik AB