Nya sjöbodar vid Viga, föreningen är nu bildad!

Det har länge funnits ett intresse för att ordna fler sjöbodar runt hamnen. Idag (2020-05-30) samlades 20 intressenter, tillsammans med interimsstyrelsen, på HIFs läktare där man formellt startade en förening för att förverkliga detta.

Under Marcel Larssons trygga ledarskap gick vi igenom stadgar, möjligheter, samt vilka steg som behövs för att realisera projektet. Efter att alla har fått möjlighet att lyfta fram frågor och eventuell oro antog mötet enhälligt att vi skall gå vidare och bilda föreningen.

Projektet avser 20 sjöbodar, om 10 kvadratmeter var, placerade runt återvinningsstationen vid Viga. Dessa kommer att byggas på ett kvalitetsmässigt lämpligt sätt samt ha tillgång till både el och vatten.

Även om den här fasen är fulltecknad så kan det finnas möjlighet att utvidga med fler bodar. Intresse för fler bodar kommer kunna ställas till styrelsen senare.

Nästa steg efter bildandet av föreningen är att samla in pengar för att genomföra obligatoriskt markprov. Därefter tar styrelsen in offerter för att genomföra och färdigställa bodarna.

Sjöbodsföreningen har en egen, låst, sida som har samma lösenord som sidan för hamnens medlemmar. Där kommer protokoll mm läggas ut fortlöpande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s