Missa inte politikerkampen på Hyppeln 23 augusti

Hur vill de lokala politikerna stötta Hyppelns utveckling efter valet? Det är en av många viktiga framtidsfrågor som Öckerös ledande kommunpolitiker förväntas ge svar på, när de möter Höpplarna i valrörelsen. Missa inte chansen att ta del av utfrågningen i HIK:s lokal.

Med 19 dagar kvar till valet ställs Öckeröpolitikerna inför sin – kanske – tuffaste debattutmaning. Är det då som det avgörs hur kommunen ska styras under nästa mandatperiod?

En och en halv vecka före valutfrågningen på Hyppeln har sex partier som ställer upp i valet till fullmäktige tackat ja. Politikerna kan vänta sig tuffa frågor om hur de vill stötta Nordöarnas vision om att vara levande skärgårdssamhällen alla årets dagar.

Räkna med frågor, och förhoppningsvis svar, om kommunikationer, bostäder, kommunal service, levnadsvillkoren för barnfamiljer och utvecklingen av besöksnäringen. Och bilda dig själv en uppfattning om vilket parti som det här valet har de bästa idéerna.

Utfrågningen startar 18.00 i HIK:s lokal.

I panelen: Jan Utbult, Kristdemokraterna, Jennie Wernäng, Moderaterna, Maria Brauer, Socialdemokraterna, Annika Andersson, Vänsterpartiet, Göran Ohlsson, Liberalerna, Stefan Fransson, Brobyggarpartiet.

Fotnot: Även Sverigedemokraterna och Miljöpartiet har bjudits in, men hade 12 augusti inte bekräftat sitt deltagande.