ICA kassar

ICA Supermarket Hönö har direkt leverans av matkassar till Hyppelns affär. Beställ eran varor på ICA Supermarked Hönös nätbutik och hämta dina matkassar i Hyppelns butik.

Det går också bra att ringa in / maila in din order och betala med faktura. Emma tar emot din order på telefon 031-99 99 80 eller mail: nathandel.hono@supermarked.ica.se

Lämna order på telefon på följande tider: Tisdag 10-11 för leverans onsdag. Torsdag 10-11 för leverans fredag

Utlämning av matkassar sker i butiken på Hyppeln måndag, onsdag och fredag mellan kl 17:30-19:30. 

Ny handlare för sommarbutik 2019

Ett avtal har träffats med Leila och Abtim Paparisabeth som ser fram emot att driva sommarbutik hos oss. De kommer att öppna så smått den 3 maj för att sedermera under högsäsong ha öppet varje dag.

Läs mer om Sommarbutiken här

Kommande nytt koncept på affären

Idéskiss på Hyppeln Lanthandel

I vintras har det arbetades med att ta fram ett nytt koncept på affärsverksamheten på ön. Hyppelns Livsmedelsbutik AB har fått som mandat att etablera en affär på ön som kan ge öns fastboende och säsongboende samt öns gäster ett serviceerbjudande året om i den form och koncept som efterfrågas samt hållbar för en långsiktig drift. 

Konceptet ”Nytt Servicepunkt: Hyppeln Lanthandel med livsmedelsbutik, café, bibliotek, postpaket och InfoPoint” är nu beskrivits klart, och ansökan om stöd för genomföring är skickad.  

Målet är att ha detta klart innan årsskiftet 2019/2020. 

Läs mer om det nya affärskonceptet här

Posten

Postens tjänster är de samma som förr, förutom att det å kunna hämta/ skicka postpaket sker i samma tider man kan hämta matkasser från ICA:

Måndag, Onsdag och Fredag mellan kl 17:30-19:30.

Gå in på baksidan av butiken.