Missa inte Hyppelns eget konstgalleri. I en mysig sjöbod i hamnen hittar du akvareller av Leif Plasidius och unika smycken från Bea Lijic.

Galleri MåzArt är en verksamhet som sätter färg på Hyppelns hamn. Här finns två av öns konstnärer representerade. Leif Plasidius är åretruntboende på Hyppeln och Bea Lijic tillbringar sina somrar på ön.

Bea Lijics kollektion “Ruff” är designade med både kärlek och omtanke. Smyckena är handgjorda och materialet som använts är av aluminium och läder. I kollektionen finns det halsband, ringar och armband för herr, dam och även barn.

Det finns bara ett ex av varje, Beas motto är – det är inte bara du som är unik – utan även ditt smycke!

Leif Plasidius har i hela sitt vuxna liv jobbat med grafisk form och har haft akvarellmåleri som sitt stora intresse. Som åretruntare på Hyppeln har han upplevt havet i alla dess skiftningar. Därför har det blivit mycket stormande hav och klippor, men även blomstilleben samt bilder från Toscana och Kreta.

Konstvågenhelgen: Den 7-8 augusti i sommar och hela veckan därefter har Leif Plasidius en utställning på Hönö Klova Fiskemusée.

Samlingsutställning: I utställningshallen Navet på Öckerö bibliotek, pågår i år Konstvågens samlingsutställning med start torsdagen den 10 juni t.o.m. söndagen den 8 augusti.

Web: plasidius.se, Facebook: Plasidius Akvareller

Öppettiderna kan variera beroende på väder & vind men Bea och Leif kan alltid nås per telefon och öppnar när som helst vid önskemål.
Bea: 072-188 97 08, Leif: 070-386 08 52.

Varmt välkomna att titta in hälsar Bea och Leif.

Galleri MåzArt – Akvareller och Smycken