Hamnen

Mellan Göteborg och Marstrand ligger Hyppelns trevliga gästhamn. Det är en öppen miljö som ändå ger mycket gott skydd. Gästhamnen ligger i ostlig riktning och omsluts av två väderskyddande pirar.

En plats där alla kan trivas

I hamnområdet finns grillplatser och bord utplacerade både på bryggan och på kajen. Vid östra piren finns den populära Evas brygga med hopptorn och badstege. Här finns också en bastu som kan bokas via 072-718 66 55 (säkrast mellan 16-21). I hamnen ligger den genuina skärgårdskrogen Stora Oset. Du kan handla och fika på välsorterade Hökeriet. Hamnavgiften betalas smidigt i automaten som du hittar uppe vid butiken. Betala före 18.00.

Vid stora helger kan det bli fullt i hamnen ganska tidigt. För att få en bra plats rekommenderar vi att vara ute i god tid.

Hyppelns gästhamn har även ställplatser för husbilar. Observera att det kan vara svårt att få plats. Ring hamnen innan du kör ombord på färjan, 072-718 66 55

Observera även att Hyppelns gästhamn inte ansvarar för eventuella följdfel som uppstår efter elavbrott när man är kopplad till hamnens eluttag. Detta är båtägarens eget ansvar.

Säsongen 2023 byter hamnen system för elanslutning. Elavgiften betalas i biljettautomaten. Där får du en kod till eluttaget.

Position5746 N, 1137 E
Sjökort931 NW
Hamndjup2.5-4 m
Gästplatser60 st; 25 st med fast akterförtöjning, 10 vid flytbrygga.
El ingår inte hamnavgiften.
FörtöjningFast och långsides. Ankring är inte tillåten i hamnen.
Bensin / DieselRörö, 2Nm norr om Hyppeln
Ställplatser14 stycken