Träna på Hyppeln

Träna på Hyppeln

Hyppelns IK har fina faciliteter för såväl träning som kalas – och andra större sammankomster. De är tillgängliga för medlemmarna, men också för uthyrning.

Fotbollsplanen, klubbhuset med välutrustat restaurangkök, bastu och övernattningsmöjligheter för gästande föreningars träningsläger. Läs mer om hur du bokar in dig här.

Träna på Hyppeln

Under sommaren håller Cecilia Nicoletti i cirkelträning på fotbollsplanen, med olika stationer. Alla är välkomna och träningen läggs upp utifrån deltagarnas nivåer. Kom och träna på Hyppeln!

Tisdagar klockan 9-10 och fredagar 9.30-10.30, vecka 28-31.
Anmälan senast dagen innan kl 12.00
Kostnad 60:- Swish 0709501500

Cecilia NicolettiMed över 20 år erfarenhet inom träning lovar Cecilia ett kul energifyllt pass med fokus att alla kan vara med! Medtag gärna egen matta/handduk.

Hyppelns idrottsklubb erbjuder även alla klubbmedlemmar möjligheten att nyttja klubblokalen för träning i den mån den är ledig. Till exempel innebandy och pingis. 

Sedan våren 2023 finns det även träningsredskap i lokalen, med möjlighet till både cirkelträning i grupp och på egen hand.

Fotbollsplanen kan även nyttjas för lek och spel på egen hand både av medlemmar, övriga boende eller besökande på öns i den mån den inte är uthyrd. 

Alla som vill kan använda HIK:s utrustning för utomhuslek och spel. Kubb, brännbollsset, fotbollar med mera ligger i den nybyggda lådan vid planen/caféet.

Många utnyttjar förstås också möjligheten att motionera på den vackra och kuperade slingan runt ön.