Träna på Hyppeln

Hyppelns IK har fina faciliteter för såväl träning som kalas – och andra större sammankomster. De är tillgängliga för medlemmarna, men också för uthyrning.

Fotbollsplanen, klubbhuset med välutrustat restaurangkök, bastu och övernattningsmöjligheter för gästande föreningars träningsläger. Läs mer om hur du bokar in dig här.

Hyppelns idrottsklubb erbjuder alla klubbmedlemmar möjligheten att nyttja klubblokalen för träning i den mån den är ledig. Till exempel innebandy och pingis. 

Sedan våren 2023 finns det även träningsredskap i lokalen, med möjlighet till både cirkelträning i grupp och på egen hand.

Fotbollsplanen kan även nyttjas för lek och spel på egen hand både av medlemmar, övriga boende eller besökande på öns i den mån den inte är uthyrd. 

Alla som vill kan använda HIK:s utrustning för utomhuslek och spel. Kubb, brännbollsset, fotbollar med mera ligger i den nybyggda lådan vid planen/caféet.

Under fyra veckor sommaren 2022 arrangerades en mycket uppskattad cirkelträning på fotbollsplanen i samarbete med Cecilia Nicoletti. Träningen återkommer sommaren 2023. I Hyppelns evenemangskalender Händer på Hyppeln ser du dagar och tider.

Många utnyttjar förstås också möjligheten att motionera på den vackra och kuperade slingan runt ön.