Matilda och Agnes fixade träningsredskap för de unga

Nu får Hyppelns unga ett ställe där de kan träffas och träna tillsammans. Det kan de tacka HIK:s ungdomar Matilda Andersson och Agnes Olsson för. De sökte, och fick, ett EU-finansierat bidrag för inköp av utrustning.

Det händer mycket hos Hyppelns IK under 2023. Just nu pågår ombyggnaden av Lokalen. Den innebär ett rejält ansiktslyft. Både på utsidan och insidan. Byggnaden har fått ny fasad. Inomhus monteras akustikplattor.

Dessutom har HIK fått bidrag från Kulturnämnden i Västra Götalandsregionen för att uppdatera musikanläggningen och köpa in ett portabelt PA-system med headset, trådlösa mickar och projektor.

Detta gör Lokalen till en modern anläggning för event av olika slag.

En annan positiv nyhet är att HIK har fått möjlighet att köpa in träningsredskap. Detta fixade Matilda och Agnes, som tillsammans med klubben sökte ett ungdomsbidrag från EU-projektet Leader Bohuslän – och fick det beviljat.

Satsningen skapar en plats för öns ungdomar att träffas och träna tillsammans. Men HIK välkomnar förstås också Höpplare i alla åldrar som vill styrketräna.

Under sommaren blir det också cirkelträning på fotbollsplanen i samarbete med Cecilia Nicoletti. Precis som förra sommaren.

Här hittar du HIK:s information inför säsongen 2023:

Där kan du även läsa om planerna för nya byggprojekt vid fotbollsplanen.