Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Visning av Fortet

"Fortet" ligger på Hyppelns högsta topp. Under sommaren öppnas den gamla militära Mätstation 5 upp för allmänheten vid åtta tillfällen. Då finns möjlighet till guidad visning 12:30 och 14:00. Läs mer om Fortet.

Blues på Hyppeln

Det har blivit tradition nu. Tre kvällar i slutet av juli spelar Bluesambassadörerna på Stora Oset på Hyppeln. Svängig blues och soul, med gästartister, utlovas. Bluesambassadörerna är Bertil Löfdahl, gitarr och sång, Bo Hansson, orgel, Lars Mellqvist, bas och Roger Mörck, trummor. Boka bord på info@storaoset.se Tel: 031 789 03 03 Här finns en intervju …

Blues på Hyppeln Läs mer »

Utomhusträning med Cecilia

Succén från sommaren 2022 är tillbaka. Utomhusträning med Cecilia Nicoletti på fotbollsplanen.

Utomhusträning med Cecilia

Succén från sommaren 2022 är tillbaka. Utomhusträning med Cecilia Nicoletti på fotbollsplanen.

Blues på Stora Oset

På allmän begäran gör Bluesambassadörerna ytterligare två spelningar på Stora Oset. Läs mer om orkestern och denna fina tradition på Hyppeln här. Boka bord på 031-789 03 03.

Blues på Stora Oset

På allmän begäran gör Bluesambassadörerna ytterligare två spelningar på Stora Oset. Läs mer om orkestern och denna fina tradition på Hyppeln här. Boka bord på 031-789 03 03.

Pedda på Stora Oset

Leif "Pedda" Pedersen är tillbaka. Stor chans att det blir allsång. Precis som förra gången. Boka bord på 031-789 03 03.

Invigning med grillning

Hyppelns hamnförening rivstartar september med grillfest när den nya mötesplatsen i hamnen invigs, med specialbyggt grillbord och ett stort matbord som är tillgängligt för alla. Platsen är ett resultat från ett projekt som finansieras med EU-medel och arbetsinsatser från föreningens medlemmar. John Johanneson är grillmästare och alla är välkomna. Det bjuds på korv och hamburgare.

Strandstädar – & röjardag vid Sandtången

Nu är det återigen dags att samlas för en strandstädar- och röjardag på Hyppeln. Många har säkert noterat att området runt omkring toaletten, som under några år har varit parkliknande, efter Arnes och Kalles tidigare röjning, håller på att växa igen.  Området behöver en uppfräschning genom att klippas, röjas och forslas bort. Är vi ett 10-tal personer, eller mer, går det på några timmar.  Det finns även andra …

Strandstädar – & röjardag vid Sandtången Läs mer »