Hökeriet, medlemsbrev

Nu har vi haft vårt första år med det nya konceptet i samarbete med Lilla Landet.
Det har fallit väl ut och vi är på rätt väg med ekonomin. Samtidigt har vi sett att vi behöver anpassa och förbättra rutiner och bemanning i högsäsong.
Vad har vi i allt detta, om man zoomar ut, åstadkommit under dessa 3 år. En tillgänglighet under hela året, anpassad service beroende på säsong. Flertal initiativ som varit omtyckta men kanske inte varit hållbara över tid. Med Lilla Landet, börjar formerna för ett långsiktigt hållbart koncept ta form. Detta har uppnåtts genom engagerade medlemmar, frivilliga, arbetande styrelse, personal samt köpande kunder under hela året så klart.
Att säkerställa en bred förankring och hållbar spridning av uppgifter tänker vi därför återkomma med tydligare behov av frivilliga krafter och bokningsbara tider, allt för att underlätta allas engagemang.
Tack vare samarbetet med vår partner Lilla Landet har vi bättre kunnat tillgodose öns behov både i lågsäsong och Sommarsäsongen genom mer digital teknik och obemannade öppettider i tillägg.
Dock har vi haft stora avbetalningar till våra tålmodiga leverantörer på gamla skulder, vilket gör likviditeten ansträngd.
Därför ber vi ödmjukt alla medlemmar att betala in medlemsavgiften för 2024 så snabbt som det är möjligt, och vi tar också tacksamt emot bidrag som kan hjälpa oss att finansiera fortsatt ”modernisering” och utveckling.

Har ni frågor eller undringar, så står hela styrelsen till förfogande att ge mer förtydliganden om hur planerna ser ut men också så klart lyssna på inspel och idéer om hur vi kan säkra en hållbar lösning som ger relevant service till alla Hypplare och gäster till ön.

Betala avgiften 300 kr (ny medlem 600 kr) per person till
BG konto 5649-2606 eller Swisha 123-347 58 03
Hälsningar Styrelsen

(Se medlemsbrev nedan med QR-kod för att swisha medlemsavgigt)

Glada Hypplare och medlemmar!

Medlemsbrev mars 2024